24/5/10

Σινεφιλ..

 Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Άννα Βίσση!


    Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της νέας τους ταινίας και στη χώρα μας,οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς έδωσαν μια αποκλειστική συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο (ΑLPHA) και μίλησαν για την εμπειρία των ρόλων τους μετά από τόσες επιτυχημένες σεζόν.
    "Αυτή η ανέμελη ελευθεριότητα στον ερωτικό τομέα μάλλον ανήκει στο παρελθόν,σε πιο νεαρές ηλικίες.Αυτό που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να είναι ευτυχισμένες και να βρουν ένα νόημα στη ζωή",είπε η πρωταγωνίστρια Σάρα Τζέσικα Πάρκερ,γνωστή στη σειρά ως Κάρι.
    Η Κιμ Κατράλ,η απελευθερωμένη Σαμάνθα,μιλώντας για την ηρωίδα που υποδύεται,επισημαίνει πως "δεν βλέπω το χαρακτήρα της Σαμάνθα σαν εγωίστρια.Νομίζω απλώς ότι μιλάει για την απόλαυση σε μια σχέση κι αυτό είναι που επιζητά.Όταν η Σαμάνθα λέει 'σε αγαπώ αλλά πιο πολύ αγαπώ εμένα' εννοεί πως αν εκείνη δεν είναι ευτυχισμένη στη σχέση ,τότε και η σχέση θα αποτύχει".
    Η Κριστίν Ντέιβις,ή αλλιώς η πάντα γλυκιά και χαριτωμένη Σάρλοτ,δήλωσε πως "πολλές φορές θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ντυθούμε πιο απλά και χαλαρά,στη σειρά!" και η δυναμική Μιράντα,κατά κόσμον Σύνθια Νίξον είπε στο δημοσιογράφο πως το sex&the city για κείνη είναι "γυναίκες στην πόλη που απολαμβάνουν τη ζωή τους και που στηρίζουν η μια την άλλη,στα καλά και στα άσχημα".
    Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λέει πολλά για την αγαπημένη της χώρα,την Ελλάδα φυσικά.Πολλάκις έχει κάνει διακοπές εδώ με την οικογένειά της,τα τελευταία χρόνια.
"Είναι η αγαπημένη μου χώρα.Θέλω να αγοράσω σπίτι εκεί.Όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα.Λατρεύω τα ελληνικά φαγητά,το αρνί,τη φάβα,τα χόρτα και τα παραδοσιακά τυριά!Λατρεύω τα πάντα στην Ελλάδα!Και την Άννα Βίσση!Είναι εκπληκτική τραγουδίστρια".
    Όσο για το σενάριο της νέας ταινίας,οι τέσσερεις φίλες θα ζήσουν μια "ηλιοκαμένη" περιπέτεια στο Αμπού Ντάμπι.Μια απόδραση που έρχεται τη στιγμή που προσπαθούν να διαχειριστούν τους παραδοσιακούς ρόλους του γάμου,της μητρότητας κι όχι μόνο!Από τις 27 Μαίου,λοιπόν,στις ελληνικές αίθουσες και όσοι πιστοί προσέλθετε!Καλή σας διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου