18/5/10

Γνωριμίες..

 Greek Idol αποχώρηση.

Η καλύτερη ίσως φωνή του σόου ταλέντων του alpha βρίσκεται από απόψε εκτός διαγωνισμού.
Η Gloria κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Ελλάδα, έχει ζήσει δέκα χρόνια στην Κέρκυρα και τώρα μένει στην Αθήνα! Το ψευδώνυμό της είναι “glorious” και την ιδιότητα αυτή προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει στη σκηνή με τη ζωντάνια και τη θετική της ενέργεια! Δεν το βάζει κάτω ποτέ, χαμογελά διαρκώς και προσπαθεί μέχρι τέλους για όλα όσα θέλει να πετύχει!
Είναι ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπά τα σπορ, το χορό, την r’n’b μουσική και το shopping! Η Gloria δηλώνει cool και αστεία, ωστόσο θυμώνει εύκολα και της αρέσει πολύ να το παίζει αντράκι!
Πίνει Coca-Cola από το μπουκάλι γιατί … «έτσι είναι το στυλ της» και η φράση που χρησιμοποιεί πιο συχνά είναι: «ξέρω ‘γω;». Αν είχε μία υπερφυσική δύναμη θα ήθελε να είναι αόρατη ενώ αν ήταν ζώο θα προτιμούσε να μπορεί να τρέχει γρήγορα, κι έτσι θα ήταν πάνθηρας! Η σχέση της με τη μαγειρική βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αφού η Gloria ξέρει μόνο να φτιάχνει cakes και μακαρόνια με κιμά! Φοβάται τα ύψη και τα περιστέρια (?!) και ευτυχία για εκείνη είναι το να ζει μία υγιή ζωή!
Δηλώνει πως μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της ήταν όταν έμαθε πως πέρασε στα lives του Greek Idol, κάτι που της έχεις αλλάξει πολύ τη ζωή και που το διασκεδάζει απίστευτα!
Πιστεύει βαθιά στο Θεό, αγαπημένα της χρώματα είναι το γαλάζιο και το πράσινο και θαυμάζει τους Timbaland και Will-I-am.
Πηγή: www.greekidol.tv

1 σχόλιο: