16/12/10

Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ!


   Τελικά όσο κι αν ψάχνεις ένα σοβαρό θέμα, ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου εμφανιστεί.. Ακόμη και θέμα από αυτά που απεύχεσαι να προκύψουν.
   Να 'μαστε λοιπόν..15 Δεκεμβρίου και κάποιοι ψευτόμαγκες, αλήτες και φασίστες να αμαυρώνουν για άλλη μια φορά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων! Άλλοι με το εισέρχονται για ακόμη μια φορά ανενόχλητοι στο Πολυτεχνείο και άλλοι με το προπυλακίζουν τον πρώτο πολιτικό που θα δουν μπροστά τους! Τυχαίο..? Δε νομίζω! Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται άλλωστε δεν είναι σύμπτωση!
   Ωραία η μαγκιά της ομπρέλας... Πάς στις εκλογές, ψηφίζεις αυτούς επειδή είσαι κομματόσκυλο του κερατά και μετά βγαίνεις και τους δέρνεις γιατί δε σου "έκατσε" η γκόμενα το προηγούμενο βράδυ! Ορίστε..? Πώς είπατε...? Δεν είναι έτσι??? Κάνω λάθος?? Τί λες ρε φίλε, σοβαρά? Και τότε πώς εκλέγονται όλοι αυτοί με χιλιάδες ψήφους? Εγώ τους ψήφισα όλους? Ή, τυχαία, εσύ είσαι πάντα ο ψηφοφόρος των άλλων?
   Δε θα πω τίποτα για τη "διεθνή εικόνα" της χώρας και το πόσο αμαυρώνεται γιατί δε με αφορά και δε με ενδιαφέρει! Ας κοιτάνε τα χάλια τους πρώτα οι άλλοι και μετά να ασχοληθούν με τα δικά μας! Δόξα τω Θεώ ,έχουν!
   Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το για πόσο όλοι οι κάφροι θα μπορούν ανενόχλητοι να διοικούν αυτή τη χώρα! Να ψηφίζουν και μετά να βρίζουν και να δέρνουν!
   Ο.κ. έκλεψαν, συμφωνώ! Τους αξίζει τιμωρία σκληρή, επαυξάνω! Όμως,έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τις εποχές του "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" γιατί υπήρχε λόγος! Γιατί δε μπορεί να είμαστε άναρχοι και να κάνει ο καθένας ό,τι του γουστάρει! Υπάρχουν νόμοι και αν δε σου αρέσουν να πας αλλού, που λέει και η γνωστή διαφήμιση! Γιατί έχουμε δημοκρατία, γαμώ το κέρατό μου! Μάθετε να τη σέβεστε αλλιώς δε θα σας σεβαστεί ποτέ! Όχι η πολιτική και οι πολιτικοί...η δημοκρατία! Αν έχετε απωθημένα και θέλετε να δείρετε, να γραφτείτε σε σχολή μποξ ή να βρείτε κανα καλό ψυχίατρο! Γιατί, φίλε, όποιος αρέσκεται να δέρνει είναι ψυχασθενής και σόρρυ που το μαθαίνεις από μένα!
   Τέλος πάντων αυτά είχα να πω και κλείνοντας επαναλαμβάνω..... Αν είσαι μάγκας,μη τους ψηφίζεις! Διαφορετικά, την ομπρέλα χρησιμοποίησέ τη αλλού... Πού ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει!
Χαίρετε!

5 σχόλια:

  1. ποια δημοκρατια Εφη την δημοκρατια της κρατικης βιας και της παραγραφης των αδικηματων? οι ιδιοι δνε σεβαστηκαν δην δημοκρατια δεν την τιμησαν την βιασαν με τις πραξεις τους με τις επιλογες τους οι ιδιοι την καταστρατηγησαν και τωρα θελουν να την σεβαστουμε εμεις? αφου την βιασαν τωα κατηγορειται ο λαος οτι δεν την σεβεται? αυτο το παραδειγμα δωσατε στον λαο αυτο θα παρετε τωρα οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε. Βια ειναι η ψηφιση αντιλαικων νομοσχεδιων βια ειναι η παραγραφη αδικηματων και η μη τιμωρια πολιτκων βια ειναι η αυξηση της ανεργιας για αν διασωθουν οι τραπεζες και οι κυβερνησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά οι μεγαλοστομίες περί δημοκρατίας περιττεύουν. Ο λόγος πολύ απλός : στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε υπήρξε και ποτέ δημοκρατία. Εκτός και αν μπερδεύεσαι με την εποχή το Σόλωνα. Από πού προκύπτει ότι όποιος δέρνει τους προδότες τους πολιτικούς είναι φασίστας, αλήτης και ψευτόμαγκας ? Ξέρεις υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο και άνθρωποι που δεν τους ψηφίζουν. Από πού προκύπτει ότι αυτοί που τον έδειραν ήταν κομματόσκυλα ? ξέρεις ποιοί είναι ? όχι τίποτα άλλο, αλλά να μας πεις και σε εμάς ποιοι είναι να μάθουμε! Εγώ γιατί δεν είδα πουθενά να φοράνε κουκούλες αυτοί που τον βαράγανε ?
    Σε λίγο θα μας πεις ότι ο Κολοκοτρώνης που έλεγε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» ήταν φασίστας και αλήτης…..
    Σε άλλη εποχή, που οι άνθρωποι αυτού του τόπου σέβονταν τον εαυτό τους και τον τόπο τους, όλους αυτούς τους προδότες θα τους είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα…. (μαζί και τους υποτακτικούς τους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ποτέ δε μου άρεσε να δευτερολογώ,νομίζω πως σε όλα όσα λέτε έχω απαντήσει στο ποστ μου.
    Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή